Bijeenkomst MS in Woldwijckcentrum

Op 19 september komt MS Voorlichter Paulien Bats van MS Vereniging Nederland naar het Woldwijckcentrum Pleiaden 21 in Hoogezand, om te vertellen over wat MS precies is, en over hoe het voelt. Heb je zelf MS, dan ken je veel symptomen, maar wil je dat iemand in je familie, vriendenkring of een collega ook eens meemaakt hoe het is om met MS te leven, voor heel eventjes? Dan kan dat tijdens deze bijeenkomst, want Paulien neemt de MS Experience Toolkit mee! Het wordt gehouden van 10.00 -11.30 uur.

Kun je er niet bij zijn, of is het te ver weg? MS Vereniging Nederland heeft in het hele land ervaren voorlichters die je familie,werkgever, collega’s, studentenvereniging of welke groep dan ook met plezier de MS Experience toolkit ervaring willen laten meemaken, samen met een degelijk verhaal over wat MS precies is en wat het doet met iemands dagelijks leven.

Voor meer info of een aanvraag kun je terecht op de website van MS Vereniging Nederland of mail naar Garri Veldman gb.veldman@outlook.com of groningen@msvereniging.nl.

 

 

Deel naar jouw media!