Bijeenkomst toekomst bedrijventerreinen

Midden-Groningen wil meer beschikbaarheid en toekomstbestendigheid van bedrijventerreinen , die voldoende banen bieden voor de inwoners. Hiermee zijn ze aan de slag gegaan middels het opstellen van een Bedrijventerreinenvisie. Een plan hoe de bedrijventerreinen in de toekomst eruit gaan zien met voldoende ruimte voor bedrijven. Deze ruimte moet wel zorgvuldig worden ingevuld en moet voldoen aan de wensen van bedrijven en inwoners van de gemeente.

Op 7 februari is er een ondernemersbijeenkomst in Hotel Faber in Hoogezand om 19:30 uur, waar de visie ingaat op de nieuwe en huidige bedrijventerreinen. Besproken wordt o.a. welke voorwaarden belangrijk zijn als er nieuwe terreinen worden ontwikkeld en wat de belangrijke ontwikkelingen zijn op de huidige terreinen. En hoe zorgen we ervoor dat de terreinen ook in de toekomst goed geschikt zijn om te ondernemen?

Tijdens de bijeenkomst worden thema’s besproken die tot dan toe in het traject zijn opgehaald. Ondernemers kunnen meedenken en hun kennis en ervaring delen om tot een goede visie te komen.  Aanmelden voor de avond kan via loes.heeling@midden-groningen.nl