De Reensche Compagnie is verduurzaamd

De Reensche Compagnie in Hoogezand is verduurzaamd. Het gaat om de appartementen in beide complexen aan de Tak van Poortvlietstraat en de Van der Duyn van Maasdamweg. Om dit te vieren werd er woensdag 19 juni een haringparty gehouden op de parkeerplaats van de Tak van Poortvlietstraat. Bewoners en iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit project waren welkom op deze middag.

Vorig najaar is begonnen en nu zijn beide complexen compleet geïsoleerd, uitgerust met een nieuw ventilatiesysteem en voorzien van HR++ glas. Een groot karwei want het gaat om complexen van vier hoog en tien hoog. Met de haringparty werden de bewoners bedankt voor hun flexibiliteit, betrokkenheid en medewerking. Daarnaast is het een mooie afsluiting omdat alles is uitgevoerd en daarmee afgerond.

Het is dan ook een gezellige boel op de parkeerplaats waar een heleboel tafels en stoelen staan waar de bewoners en iedereen die bij het project betrokken was zoals schilders, glaszetters en werkmannen plaats namen. Er waren drankjes, hapjes en natuurlijk haring.  Nadat streektaalzangeres Jetta Post een nummer had gezongen nam manager algemene zaken Wim Kroeze kort het woord. Hij heette iedereen welkom en zei onder meer dat het project goed verlopen is en noemde nog wat cijfers. Zo zijn er in totaal onder meer 2268 ruiten geplaatst en ruim 9000 glaslatten.

Tijdens de rest van de middag zong Jetta Post nog, werd een quiz gespeeld en was er een Rad van Fortuin waar mensen prijzen mee konden winnen. Aan het eind kreeg iedereen nog een aardigheidje mee. De bewoners toonden zich tevreden. ,,Het is geweldig geworden”, zegt bewoner Wim Rensema. Ook anderen waren zeer content met het eindresultaat. Een geslaagd project met een feestelijk einde.

 

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl