Gratis inloopspreekuren Bibliotheek

Deze maand starten er drie nieuwe inloopspreekuren bij de Bibliotheek in Hoogezand. U kunt in het vervolg terecht bij de energiecoach, de budgetcoach en de ‘rookvrij leren leven’ coach. Alle spreekuren zijn gratis voor inwoners van de gemeente Midden-Groningen.

De energiecoach geeft tips over hoe u energie kunt besparen in en om uw huis. Elke dinsdag van 12.00 tot 13.00 uur is er een inloopspreekuur waarin er vragen gesteld kunnen worden. Desnoods komt de coach bij u thuis om te kijken waar bespaarmogelijkheden liggen. De energiecoach start op dinsdag 16 mei voor het eerst.

De budgetcoach biedt hulp bij geldzaken. Heeft u problemen met uw administratie, wilt u (be)sparen, toeslagen aanvragen of wordt uw kind 18 jaar? Deze en alle andere geldvragen kunt u stellen aan de budgetcoach. Deze is er iedere vrijdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur en zal vrijdag 26 mei voor het eerst starten.

De rookvrij leren leven coach helpt bij het stoppen met roken. Vindt u het moeilijk om te stoppen met roken? Heeft u al meerdere pogingen gedaan, maar lukt het simpelweg niet? Elke tweede donderdag van de maand kunt u bij Henk-Anne Dijkstra terecht, hij heeft professionele kennis en ervaring. Op donderdag 11 mei start hij voor het eerst van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Alle spreekuren kunt u ook terugvinden op www.biblionetgroningen.nl/agenda.

Deel naar jouw media!