Gratis proefritten bij Toer Fiets Club

Fietsen is niet alleen een fantastische manier om fit te blijven, maar het kan ook een sociale en verrijkende ervaring zijn. Bij Toer Fiets Club Hoogezand-Sappemeer (TFCHS) begrijpen ze dit als geen ander. Daarom nodigen ze fietsliefhebbers uit om vanaf zaterdag 30 maart gratis mee te fietsen en de voordelen van lidmaatschap te ontdekken. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint met fietsen, bij een vereniging aansluiten biedt talloze voordelen. Het fietsen in groepsverband bevordert niet alleen de gezelligheid, maar ook de veiligheid. “Samen uit, samen thuis” is het motto van TFCHS, waar leden in een kleine groep genieten van de prachtige routes in de omgeving van Hoogezand-Sappemeer.

Naast het sociale aspect biedt het fietsen bij een vereniging nog meer voordelen, zoals het gezamenlijk leren van fietstechnieken, het motiveren van elkaar en het ontdekken van nieuwe routes.
Voor wie twijfelt of het fietsen bij een vereniging iets voor hen is, biedt TFCHS de perfecte gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken. Vanaf zaterdag 30 maart kunnen geïnteresseerden elke week gratis meefietsen. Bovendien zijn zowel de deelnemers als hun fietsen tot €500 euro verzekerd, mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens de rit.

De gratis proefritten vinden plaats op zaterdagochtend, met vertrek om 8:00 uur vanaf het plein voor de Damkerk in Hoogezand. Onderweg wordt er een koffiestop ingelast, en rond 12:00 uur zijn de deelnemers weer terug op de startlocatie.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.fietssport.nl. Voor meer informatie over de proefritten en lidmaatschap kunnen zij terecht op de website van TFCHS.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl