Gratis workshops internetbankieren

De Week van het Geld wordt dit jaar gehouden van maandag 11 tot en met vrijdag 15 maart. In deze periode worden er door bibliotheek Midden-Groningen twee kosteloze workshops over mobiel bankieren georganiseerd. Op woensdag 13 maart wordt de workshop gehouden in de bibliotheek van Zuidbroek, gevolgd door een sessie op donderdag 14 maart in de bibliotheek van Hoogezand. De bibliotheek organiseert deze dagen na aanleiding van vragen vanuit de bewoners.

Manon de Velde – Harsenhorst van de bibliotheek legt uit: “Tijdens de workshop wordt uitgebreide uitleg gegeven over het gebruik van mobiele bankieren-apps. Onderwerpen zoals inloggen, het bekijken van saldo-afschrijvingen, geld overmaken en transacties van en naar de spaarrekening komen aan bod. Deelnemers kunnen ook oefenen met deze functies in een veilige trainingsomgeving die is ontwikkeld door DigiHandig en waarbij geen persoonlijke gegevens worden gebruikt.”

“De afgelopen dagen zijn er al meerdere aanmeldingen binnengekomen, maar er is nog plek,” aldus De Velde – Harsenhorst. Aanmelding is verplicht en kan gedaan worden in de bibliotheek via activiteitenmg@biblionetgroningen.nl of door te bellen met Manon de Velde Harsenhorst op 06-21613544.

De workshop in Zuidbroek vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur en in Hoogezand van 13.00 tot 15.00 uur. Deelname is kosteloos.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl