Het Hogeland: Paul van Vilsteren beoogd Gemeentesecretaris/ Algemeen Directeur

Paul van Vilsteren (54) is op 20 februari 2018 benoemd tot beoogd Gemeentesecretaris/ Algemeen Directeur voor de gemeente Het Hogeland. Hij start met ingang van 15 maart 2018.

De afgelopen drie jaar was Paul van Vilsteren directeur van de dienst Publiekszaken van de gemeente Almere. Daarvoor werkte hij bij de Politie Limburg-Noord en de Open Universiteit in Heerlen. Nu zet hij de stap richting de toekomstige gemeente Het Hogeland. Paul van Vilsteren: “Het Hogeland is een prachtig gebied en de gemeente in wording heeft een duidelijk doel voor ogen. Dat doel is verwoord in de visie Ruimte! en doet recht aan de wensen van inwoners, medewerkers, bedrijven en (maatschappelijke) organisaties. Ik voel me vereerd dat ik als gemeentesecretaris mag meebouwen aan de ontwikkeling van de organisatie in die richting!”

De beoogd secretaris is geworven door een selectiecommissie bestaande uit de vier burgemeesters van de BMWE-gemeenten en twee leden van de Bijzondere Ondernemingsraad, ondersteund door wervings- en selectiebureau Castanho. Burgemeester Marijke van Beek (gemeente Eemsmond): “Ik ben bijzonder blij met de benoeming van de heer van Vilsteren. Wij zien in hem een energieke, capabele en verbindende persoonlijkheid en vertrouwen op een prettige samenwerking op weg naar de nieuwe gemeente Het Hogeland.”

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl