Hoogezand-1 overwinning in Surhuisterveen

Hoogezand heeft zaterdagmiddag een grote en belangrijke overwinning behaald in Surhuisterveen werdFean’58 met 0-5 van het veld gespeeld.Eerder deze week kreeg de vereniging goed nieuws van de KNVB, de rode kaart van spits Heine Uuldriks is geseponeerd en dus vrijgesproken.Het team van trainer/coach, Minno van der Werff van Fean’58 treffen we onderaan de rangrijst met slechts één behaald punt. Hoogezand met deze keer Peter van Son en Kasper Oldenburger in de basis. Beide spelers zijn teruggekomen van langdurige blessures. Met een voorhoede met Peter van Son, Heine Uuldriks en Justin Slor staat er natuurlijk ook wel iets!

In de eerste minuut was het al meteen raak voor de Rood-Zwart combinatie uit Hoogezand, doelpuntenmaker Heine Uuldriks. In de 20e minuut was het al eer Heine Uuldriks die het net wist de vinden 0-2 In de 41e minuut was het Arnold Slagter die uit een assist van Heine Uuldriks die via een mooie goal 0-3 aantekende.Ruststand 0-3. In de 54e minuut was het Peter van Son die de stand op 0-4 schoot. In de 64e minuut werden Julian Fluks, Peter van Son en Arnold Slagter door trainer, Germain Beck, gewisseld. In het veld kwamen Robin Landman, Gezienus van Iren en Joran van Zwol.

Het werd een eenrichtingsverkeer, richting doelman Hessel Huisman van Fean’58. In de 71ste minuut wederom een wissel bij v.v. Hoogezand, Robert Hamming en Mart Bloeming verlieten het veld en voor hen kwamen Navid Poyan en Jamerson Sambre binnen de lijnen. In de 83e minuut werd Justin Slor in het strafschopgebiedonderuitgehaald. Scheidrechter René Wijma wees gedecideerd naar de penaltystip. Heine Uuldriks wist met dit buiten kansje wel raak en scoorde 0-5 uit deze st5rafschop.Eindstand 0-5. Volgende week zaterdag kunnen de supporters van v.v. Hoogezand in een thuiswedstrijd hun idolen te bewonderen, want dan speelt het team op0 sportpark de Kalkwijck tegen Gorecht uit Haren. Aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur. Al met al tevreden gezichten op bij de meegereisde supporters uit Hoogezand.