Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Agora schenkt Hospice 500 euro

Serviceorganisatie Agora zorgt ervoor dat met een bedrag van € 500 het hospice Gasthuis H-S haar linnenkamer weer kan aanvullen. Serviceorganisatie Agora uit Groningen en Hoogezand-Sappemeer had voor de vrijwilligers en gasten van het Gasthuis een mooie verrassing. Van de dames van Agora kreeg het hospice het Gasthuis een bedrag van € 500. Met dat bedrag mocht het Gasthuis haar linnenkamer weer aanvullen. De vrijwilligers hebben voor het bedrag mooie dekbedden, kussenslopen en handdoeken gekocht. Hetbeddengoedis aan slijtage onderhevig, omdat deze bij terminale gasten vaak gewassen moet worden.

Het bestuur en de vrijwilligers van het Gasthuis zijn bijzonder blij met de gift. De vrijwilligers hebben alle gekochte linnengoed uitgestald op de logeerkamer en vrijwilliger Dieta Boss toont trots wat men gekocht heeft.

Agora is een vrouwenserviceorganisatie, die zich ten doen stelt het bevorderen van vriendschap tussen vrouwen nationaal en internationaal en het uitwisselen van ervaring op sociaal en maatschappelijk gebied. De Agora club van Groningen is opgericht in 1993.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter