Hoogezand: HS88 Vrouwen 1 ook dit weekend ongeslagen

Veel wedstrijden in poule 4J waren afgelast vanwege de vorst, maar zaterdag werd bij The Knickerbockers in Groningen op kunstgras door HS88 VR1 ruim gewonnen met 0-5 door doelpunten van Maaike Weender (2x), Daphne Wollinga (2x) en Monique Harkema (2e helft). De sterke defensie olv keepster Esmee Lamain hield wederom de 0 op het bord, wat betekend, dat ze in 9 competitiewedstrijden nog maar 4x zijn gepasseerd.

De tegenstander voor volgende week, Gorecht Vr1 liet ook alvast haar spierballen zien en zette WVV met 8-1 aan de kant.

Er lijkt HS88 weinig in de weg te staan op weg naar het kampioenschap. Wanneer alles meezit, kunnen ze al op 17 maart op de platte kar door Hoogezand, na de wedstrijd uit tegen Westerwolde.

Voor volgend jaar wordt er actief geselecteerd om zo een team te creëren die in het linkerrijtje van de 3e klasse kan strijden of met enig aanvulling zelfs kan meestrijden om een plek in de 2e klasse, het uiteindelijke doel. Daarnaast is HS88 naarstig op zoek naar aanvulling in de breedte om ook hun 2e team, die eveneens nu in de 4e klasse speelt te verrijken voor volgend seizoen.

Sportieve meiden boven de 15, enthousiaste vrouwen die affiniteit hebben met voetbal of andere teamsporten worden nu al van harte uitgenodigd een paar keer gratis te komen meetrainen op maandag of woensdag vanaf 20.00 uur. Meld je aan of vraag info via; HS88Vrouwen@gmail.com

HS88 is de grootste vereniging in Midden Groningen en biedt voetbal voor iedere doelgroep;

  • Senioren mannen/ vrouwen,
  • Junioren, jongens/ meiden apart of gemengd,
  • G-voetbal,
  • walking voetbal voor de echte senioren,
  • 7×7 op vrijdag voor vrouwen 30+ en mannen 35+
  • en gezelligheid voor alle sympathisanten.

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl