Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Vrijwilligers gezocht hospice Gasthuis

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De afdeling Midden-Groningen van Humanitas zoekt nieuwe vrijwilligers voor het hospice Gasthuis. In principe kan iedereen vrijwilliger in het Gasthuis worden. Humanitas zoekt mensen, die bereid zijn de medemens helpen. In het algemeen draait ieder vrijwilliger per week twee diensten van ongeveer 4,5 uur. De diensten in het Gasthuis zijn van ’s morgens 9 uur tot ongeveer 11 uur ’s avonds. Dus niet de nacht! De vrijwilligers hebben een morgendienst; een middagdienst of een avonddienst. Iedereen mag vrij kiezen voor welke dagdeel hij of zij aanwezig wil zijn. Er wordt volgens een rooster gewerkt. Het rooster is ruim van tevoren bekend.

Van de nieuwe vrijwilligers wel gevraagd om mee te doen aan een scholing. Dit is een cursus van 7 dagdelen. In deze cursus wordt aangeven wat van een vrijwilliger in het hospice verlangd wordt en ook hoe men kan omgaan met mensen, die stervende zijn.

Geïnteresseerden kunnen bellen of mailen naar het kantoor van Humanitas Midden-Groningen aan de Troelstralaan 7 te Hoogezand. Telefoonnummer 0598-383048. Dit telefoonnummer kan men ook bellen wanneer men meer informatie wenst. Kan men ter plekke de vraag niet beantwoorden, dan wordt men teruggebeld. Ook kan men een mail zenden naar midden-groningen@humanitas.nl. Na ontvangst van de aanmelding ontvangt men een oproep er zal er een gesprek plaatsvinden.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter