Inloopmiddag Fraeylemaborg

De Fraeylemaborg is een trouwlocatie gelegen in Slochteren. Voor aanstaande bruidsparen die meer te weten willen komen over deze trouwlocatie, bood de Fraeylemaborg op zaterdag 18 februari een inloopmiddag tussen 13.00-17.00 uur. Aanstaande bruidsparen konden de trouwlocatie bekijken en vragen stellen aan de medewerkers of de trouwambtenaar van de locatie.

Onze verslaggever is in gesprek geweest met medewerkers van de Fraeylemaborg over de trouwlocatie. Annet Westrup, gastvrouw van de Fraeylemaborg: ‘We bespreken met de bruidsparen wat de mogelijkheden zijn als je hier op het landgoed wil trouwen. Alles begint eigenlijk bij het zoeken van een trouwdatum, van daaruit kunnen alle verschillende zaken geregeld worden’. Ook Ria Fenneman, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand gemeente Midden-Groningen, was bij deze inloopmiddag aanwezig. Zij omschrijft de Fraeylemaborg als een unieke trouwlocatie: ‘Het heeft een historische, maar ook weer romantische uitstraling. Bruidsparen zeggen ook altijd dat ze zich echt een prins en prinses voelen, je komt aanrijden op een lange oprijlaan waar mensen je opwachten’. Ria Fenneman benadrukt dat het geen ‘doorgangshuis’ meer is, zoals het vroeger was. ‘Er wordt echt de tijd en ruimte genomen voor elk bruidspaar en ieder bruidspaar wordt getrouwd zoals zij dat zelf willen’.

Trouwen kan in de Grote Zaal, de Kleine Zaal of in het park. De Fraeylemaborg organiseert twee keer per jaar een inloopmiddag, in februari en september. Je kan ook altijd een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Deel naar jouw media!