Juf Miraise na 39 jaar met pensioen

Vrijdag 9 december nam juf Miraise na 39 jaar werken bij PSZ Olleke Bolleke in Siddeburen afscheid als juf, omdat zij met pensioen gaat. Iedereen in Siddeburen kent haar. Ze heeft heel veel kinderen en ouders van de kinderen in haar klassen gehad. Van 9.00 tot 10.30 hadden de peuters een theatervoorstelling in het speellokaal van de peuteropvang. Om 10.30 werden de peuters opgehaald en konden ouders afscheid nemen. Zowel de zonnewijzer als de springplank waren uitnodigd om afscheid te nemen van juf Miraise. Van 11.00 tot 12.00 uur konden alle  kinderen en geïnteresseerden afscheid nemen. Het afscheid vond plaats in het Kindcentrum, aan de kugelslaan 13 in siddeburen . 

Juf Miraise heeft zich al die jaren enorm ingezet voor de peuterspeelzaal. Eerst aan de Middenstraat, toen aan Lougpadje en nu de laatste paar maanden in het nieuwe Kindcentrum. Alle kinderen zijn helemaal weg van hun juf Miraise. Ze nam de tijd voor de kinderen, en als de kinderen juf Miraise tegenkomen in de winkel of op straat, staan ze al in de verte enthousiast te zwaaien.

Afscheid nemen is voor Miraise dan ook erg dubbel. Het liefst gaat ze nog een paar jaar door, maar door alle veranderingen die aan de horizon staan, waaronder de verandering van peuterspeelzaal naar kinderdagverblijf en alle scholing dat daar mee komt kijken, heeft ze toch besloten met pensioen te gaan.

Ze was blij verrast en ontroert door de opkomst vrijdag en de lieve woorden en geschenken die ze van iedereen en van haar kinderen kreeg.

Deel naar jouw media!