Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Omloop90 nieuwe outfits

Omloop90heeft haar nieuwe outfit in gebruik genomen. Dankzij Sport-Inn uit Hoogezand, een anonieme bijdrage en nog lopende aanvragen hopen wij voldoende middelen bij elkaar te krijgen om al onze plannen te kunnen verwezenlijkenen weer jaren vooruit te kunnen.

Een van die plannen betreft de EHBO-ondersteuning, het wakend oog voor de sporters van  Omloop90, zodat er op een veilige manier gesport kan worden.
Door structurele veranderingen binnen het Rode Kruis moet Omloop90de twee EHBO-begeleiders voortaan zelf voorzien van kleding en materiaal. Een hele uitgave voor een kleine vereniging, maar door genoemde sponsor­bijdragen is het toch mogelijk dit te realiseren.

Voor wie het nog niet duidelijk is: Omloop90biedt sport en spel aan mensen met hart- of andere chronische aandoeningen. Iedere donderdagmiddag wordt er van half 3 tot half 4 gesport in de Kalkwijckhal. Dit alles onder begeleiding van een gespecialiseerde sportleidster.
Nieuwe leden zijn welkom! Kom eens langs voor een paar proeflessen en proef de sfeer.Nieuwsgierig? Kijk dan ook even op onze website  www.omloop90.com

Op de foto wordt Ben Nijeboer van Sport-Inn bedankt voor hun bijdrage

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter