Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Kropswolde: Explosie op plezierboot

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Woensdagmiddag 4 augustus vond er een explosie plaats op een plezierjacht op het Drentsche Diep (Strandweg) nabij Kropswolde. Meerdere personen raakten hierbij gewond. De politie onderzoekt hoe de explosie plaats heeft kunnen vinden.

De melding van de explosie kwam rond 13:45 uur bij de hulpdiensten binnen. Politie, brandweer, ambulance en het MMT spoedden zich naar de plaats van het incident. Meerdere omstanders waren hier al bezig met de eerste hulpverlening. Zes personen raakten bij de explosie gewond. Vier personen raakten zwaargewond, twee personen raakten lichtgewond. Alle gewonden zijn naar het ziekenhuis overgebracht om daar aan hun verwondingen te worden behandeld.

Meerdere omstanders hebben de explosie zien gebeuren. Voor iedereen die daar behoefte aan heeft is slachtofferhulp beschikbaar. Slachtofferhulp is te bereiken via het telefoonnummer 0900-0101. De politie doet (forensisch) onderzoek naar hoe de explosie heeft kunnen gebeuren. Hebt u informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Deel uw informatie via 0900-8844.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter