Meerstad: gezondheidscentrum geopend

Meerstad heeft vanaf vandaag haar eigen Gezondheidscentrum. Hier kunnen de bewoners van zowel Meerstad als de omliggende dorpen met zeer diverse hulpvragen terecht. Dicht bij huis!

Naast de huisartsen, apotheek uitdeelpost, verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten, logopedisten en verloskundigen is er ook een kindercoach, een psychosocial counseler en een diëtist.

Wethouder Stadsontwikkeling en Wonen van de gemeente Groningen, Roeland van der Schaaf, is erg blij met de komst van Gezondheidscentrum Meerstad: “Voor de bewoners van Meerstad en de omliggende dorpen is Gezondheidscentrum Meerstad een prachtige aanwinst op gebied van voorzieningen. Onder het brede scala aan zorgaanbieders zijn er ook een aantal met een specialisatie op gebied van kinderen, wat erg goed aansluit bij een kinderrijk gebied als Meerstad.”

De opening van het Gezondheidscentrum Meerstad vond deze middag plaats in het nieuwe pand aan de Waterviolier. Naast de zorgaanbieders van Gezondheidscentrum Meerstad, hun collega’s, relaties en familie en vrienden, waren er bewoners van Meerstad en omgeving en diverse lokale belangenverenigingen aanwezig om een kijkje te nemen en de nieuwe buurtgenoten te begroeten.

De burgemeester van de gemeente Slochteren, de heer ten Brink, verrichtte de officiële openingshandeling door het naambord te onthullen.

De zorgaanbieders van Gezondheidscentrum Meerstad zijn: Huisartsenpraktijk Lewenborg, Boots apotheek Lewenborg, Fysiotherapie en Manuele Therapie F.M.T. de Woldstreek, Verloskundigenpraktijk Laif!, Bekkenfysiotherapie M. van Trigt, Kiann kindercoaching en opvoedondersteuning, Logopediepraktijk Meerstad, De Vlinder-LeerZorggroei en Previstas diëtistenpraktijk.

Meer informatie is te vinden op www.meerstad.eu/gezondheidscentrum-meerstad/

 

 

img_3021

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl