Meerstad: Historische Woldmeerduik

Op zaterdag 6 januari a.s. organiseert Bureau Meerstad de eerste en daarmee historische Woldmeerduik in Meerstad. Iedereen die zin heeft om 2018 fris en gezond te beginnen, is van harte uitgenodigd om mee te duiken vanaf het nieuwe strand in de wijk Meeroevers. Bovendien steun je met jouw deelname de Stichting Spieren voor Spieren. Toeschouwers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Woldmeerduik
Vanaf 13.00 uur worden alle deelnemers ontvangen op strand Meeroevers en ligt er voor hen een symbolische Meerstad-muts gereed. De korte gezamenlijke warming-up die daarop volgt zorgt voor de nodige verdere verwarming. Het startschot voor de duik luidt om 13.45 uur. Na afloop staat er voor alle bikkels een kom snert en warme chocolademelk klaar bij een van de aanwezige foodtrucks.

Stichting Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte. Dat doen ze door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren: tijdens sportieve acties zoals de jaarlijkse Wintertijd Challenge en Spierathlon, met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs. Ze halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen.

Inschrijving

Inschrijven voor de Woldmeerduik kan tot en met 2 januari. Wie net te laat is en toch graag wil meedoen kan zich op de dag zelf om 12.30 uur nog aanmelden op locatie. Deelname kost €2,50 per persoon. De gehele opbrengst gaat naar de Stichting Spieren voor Spieren. Alle overige informatie en praktische zaken over de Woldermeerduik zijn te vinden op www.meerstad.eu/woldmeerduik

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl