Meerstad: vernieuwde Maisdoolhof vernieuwde Maisdoolhof

Vanaf zaterdag 22 juli kunnen alle speurneuzen weer dagelijks terecht in het vernieuwde Maisdoolhof Meerstad. De hele zomer lang kan gezocht worden naar de uitgang én naar de Meerstad-Schatkist. Deze schatkist staat iedere week op een andere plaats en bevat een verrassing voor de gelukkige vinder. In de 2,5 hectare grote dwaaltuin met maar liefst 4 kilometer aan paden is dat nog geen gemakkelijke opgave, maar de vernieuwde uitkijktoren in het midden van het doolhof kan de speurders helpen! Voor de kleinste kinderen is er een klein doolhof waarin gespeurd kan worden naar de dieren van Meerstad. Naast het doolhof kan gespeeld worden in de zandbak en geklauterd worden op boomstammen. Het Maisdoolhof Meerstad is een belevenis voor jong en oud. De toegang is gratis en als de weersomstandigheden het toelaten is het doolhof tot en met oktober dit jaar te bezoeken. 

Maisdoolhof Meerstad

Een avontuurlijke wandeling, een dagje uit met het gezin of een kinderfeestje organiseren? Maisdoolhof Meerstad is een aanrader voor iedereen die zin heeft om buiten te spelen. Wie liever geniet van de rust is eveneens op het goede adres in het natuur- en waterrijke gebied. In de vakantieperiode van 22 juli t/m 3 september is het Maisdoolhof Meerstad dagelijks vanaf 10:00 uur tot 17:30 uur geopend. Na de schoolvakantie is het maisdoolhof open op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Het maisdoolhof blijft, zolang de weersomstandigheden het toelaten, open tot en met oktober. Bij regenval is het doolhof gesloten. Voor groepen zijn er in overleg ook andere openingstijden mogelijk. Voor meer informatie hierover en bijvoorbeeld het boeken van een arrangement kijkt u op www.meerstad.eu of neem contact op met Bureau Meerstad.

Locatie

Het Maisdoolhof Meerstad ligt vlakbij de brede school in Meeroevers (Meerstad’s eerste woonwijk) en is vanaf Groningen eenvoudig met de auto of per fiets te bereiken. Adres: Waterviolier 2 Meerstad.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl