Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Midden-Groningen: Henk Faber bokaal 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

CDA Midden-Groningen is voor de tweede keer op zoek naar bruggenbouwers uit de gemeente Midden-Groningen die in aanmerking komen om de Henk Faber Bokaal 2021 te winnen. CDA Midden-Groningen vindt het meedoen van burgers in de maatschappij belangrijk. Sommige burgers doen dat op een bijzondere manier en realiseren belangeloos mooie dingen voor mede-inwoners van Midden-Groningen. Het zijn bruggenbouwers die er voor zorgen dat partijen en belangen bij elkaar gebracht worden. Deze bruggenbouwers zetten zij graag in het zonnetje. Nog maar enkele jaren geleden is hun bruggenbouwer pur sang ontvallen: Henk Faber. Waar en hoe hij ook actief was, privé, werk en in zijn leefomgeving: hij verbond door zijn enthousiasme en voortvarendheid, maar met oog voor het tempo van iedereen. Een warme persoonlijkheid. Om hem én deze bijzondere gave van bruggenbouwer te blijven herinneren is deze bokaal in het leven geroepen.

Henk Faber Bokaal

De bokaal wordt in 2021 voor de tweede keer uitgereikt aan een tot nu toe onbekend gebleven bruggenbouwer. De prijs bestaat naast de bokaal, uit een bedrag van € 200,=, waarvan € 100,= voor de bruggenbouwer zelf is en € 100,= voor een lokaal goed doel naar keuze. Uiteraard kiest de prijswinnaar dat goede doel.

Voordragen kandidaten

Kandidaten kunnen worden voorgedragen door iedereen, ook door u dus! De genomineerde hoeft geen CDA-lid te zijn, enige vereisten zijn dat de daden waarvoor de persoon is genomineerd in Midden-Groningen zijn uitgevoerd en dat deze voldoen aan de omschrijving van “bruggenbouwer”. Iemand kan meerdere malen genomineerd worden, maar slechts eenmaal winnen.

Dus: bent u of kent u iemand met deze kwaliteiten, draag haar of hem dan voor. Dit kan tot uiterlijk 10 oktober 2021, uiteraard met onderbouwing, naar: henkfaberbokaal@gmail.com

De winnaar wordt bepaald door de jury van de bokaal. Deze jury bestaat uit Marjon Bouma, weduwe van Henk, Christiaan Wiepkema, winnaar van de eerste Henk Faber Bokaal, Marlies Roelvink, bestuurslid en Erianne van der Burg, fractievoorzitter van CDA Midden-Groningen.

Foto: Uitreiking aan Winnaar 2020 Christiaan Wiepkema.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter