Midden Groningen: kandidaat-Kamerlid Anne Kuik op bezoek

Het Groningse kandidaat-Kamerlid Anne Kuik, nr. 11 van het CDA, gaat 27 februari a.s. in het kader van de verkiezingscampagne op bezoek in Noordbroek en in Hellum. Anne Kuik: ‘Ik vind het belangrijk de verbinding te maken tussen ‘’politiek Den Haag’’ en de huiskamers in heel Nederland. Zeker voor de Groningers is dat van belang. Voor mij is het belangrijk om te horen wat er in de Regio en de verschillende gemeentes speelt, zodat ik de belangen goed kan vertegenwoordigen.’

Werkbezoeken
Overdag staat het thema ‘’duurzaamheid’’ centraal. Kuik bezoekt de meest energiezuinige boerderij van Nederland, van de Familie Van Tilburg, in Hellum. Daarbij schuift ook een initiatiefnemer van Windenergie coöperatie Duurswold aan. De coöperatie die bekend staat om het credo: ‘Slochteren van het gas af’.

Ook wordt er een werkbezoek gebracht aan de Lijkwiekstee in Noordbroek. Waar verschillende zorgfuncties zijn gebundeld, zoals woonzorg voor dementerenden, zorghotel, dagopvang en begeleid wonen voor jongeren met een lichte beperking.

Openbare bijeenkomst

Om 20.00 uur vindt vervolgens de openbare bijeenkomst plaats.
U bent van harte uitgenodigd op maandag 27 februari om 20.00 uur bij de MFC De Noordsuythoeve, Schoolstraat 2 te Noordbroek.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl