Midden-Groningen: Stemmen voor Sportverkiezing 2019

De sportprijscommissie heeft de gemeentelijke genomineerden vastgesteld voor de Midden-Groninger Sportverkiezing 2019. Tot en met 29 februari kan worden gestemd op de genomineerden voor Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het jaar 2019.  Naast de sportman, sportvrouw en sportploeg wordt ook het sporttalent van het jaar uitgeroepen. De Midden-Groninger Sportverkiezing 2019 vindt plaats op vrijdag 13 maart in Noordsuythoeve in Noordbroek. Tijdens dit feestelijke evenement staat het uitreiken van de sportprijzen en het eren van de sport(ers) in de gemeente Midden-Groningen centraal en zijn er diverse sportdemonstraties. U kunt uw stem doorgeven via het mailadres: sportverkiezing@midden-groningen.nl. Kijk voor alle genomineerden op www.middengroningennieuws.nl. of op www.midden-groningen.nl

De genomineerden per categorie:

Voor Aanmoedigingsprijs zijn genomineerd: Alij de Wijze (turnen), Charlotte Doddema (BMX), Lisa Sijtsema (shinkykushin kunite) en Sarah van Driel (judo).

Voor Sportman zijn genomineerd: Bart Hol (zwemmen), Mart Karsenbarg (golf) en Sven Buikema (splash zeilen).

Voor Sportvrouw zijn genomineerd: Marga Stalman (surfen), Margriet Swarts (kleiduivenschieten), Vera Raspe (judo) en Beejee Westerdijk (bowlen).

Voor Sportploeg zijn genomineerd: Judoschool HS (judo), Turninstituut Maura Boer en Floor van Dongen (turnen), vv Hoogezand – 1e elftal (voetbal) en ttv Argus – 1e jeugdteam (tafeltennis).