Na overwinningen verlies VV Hoogezand

Na een reeks overwinningen, verloor vv Hoogezand thuis van GVAV-Rapiditas met 0-1. Voetbalvereniging Hoogezand was met een opvallende opmars bezig, voor de winterstop werden uit 12 wedstrijden slechts 6 punten bij elkaar gesprokkeld. Na de winterstop werd er, onder leiding van trainer, Jan Kloetstra, maar liefst 11 punten behaald, dus bijna het dubbele en staat het team op 17 punten.

Overwinningen op Oranje-Nassau, VKW en vorige week zondag, werd WKE’16 in Emmen getrakteerd op een 1-2 nederlaag. Zaterdag kwam GVAV – Rapiditas uit Groningen op bezoek aan de Kalckwijk, ze hebben er zin in en doen ons best, aldus Jan Kloetstra.

Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd. Kansen over en weer. GVAV speelt iets compacter op het prima te spelen hoofdveld aan de Kalkwijck. In de 17e minuut kwam GVAV doelpuntenmaker nummer 12 Jordy Paapst. Hoogezand probeerde het wel maar effectief is het  niet. Voor GVAV -Rapiditas gold hetzelfde en ging ook niet goed met haar kansen om. Ook in de slot minuten kreeg de thuisploeg nog diverse kansen, maar schoten naast en over het doel.

Al met al een teleurstelling voor de supporters van de thuisclub, duur verlies voor de rood/zwart combinatie.