Nieuwe stormbaan erg populair

Op 26 en 27 juli vonden er in Sportcentrum de Kalkwijck diverse zomeractiviteiten plaats. Deze activiteiten zijn een initiatief van team Sport & Bewegen Midden-Groningen. De kinderen konden van de duikplank, van de glijbaan en samen met de sportcoaches diverse spelletjes doen. Daarnaast konden ze ook gebruik maken van de nieuwe stormbaan, die tevens heel populair was bij alle kinderen.

“Na aanleiding van de zomeractiviteiten hebben wij vandaag waterspelletjes georganiseerd. Deze activiteiten zijn vooral bedoelt voor de kinderen die misschien niet op vakantie gaan, maar op deze manier toch wel leuke activiteiten kunnen doen. Daarom hebben wij nu deze twee dagen in teken gezet van het zwembad en onze nieuwe stormbaan. Het idee van de stormbaan kwam tot stand omdat het ons leuk leek om wat nieuwe dingen te organiseren en om wat meer kinderen naar het zwembad te krijgen. En zoals je aan de enthousiasme van de kinderen kunt zien, lukt dat ons aardig.” vertelt Robbin de Vries, Sportcoach Midden-Groningen

Daarnaast organiseert team Sport en Bewegen nog andere activiteiten: op 15 augustus een zeskamp bij wijkcentrum het Punt, 16 augustus in het Noorderpark en 17 augustus op het veld naast kindcentrum Zuiderkroon.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl