Nomineren voor Sportverkiezing 2023

Wie worden de sporters van het jaar in de gemeente Midden-Groningen? We praten hierover met jan Blaauw Combinatiefunctionaris team Sport en Bewegen gemeente Midden-Groningen. ” Inwoners kunnen tot 15 december sporters nomineren voor deze titel. Denk aan een sportman, sportvrouw, sportploeg, aangepaste sport en/of sporttalent. Alleen sporters uit Midden-Groningen kunnen genomineerd worden. Per onderdeel komen er 3 sporters op de nominatielijst.

“Iedereen die goede prestaties heeft geleverd in 2023 kan men hiervoor aanmelden. De criteria waar naar gekeken wordt is dat je minimaal regionaal en/of provinciaal gepresteerd hebt in 2023 en verder de prestaties bij Nederlands- Europees-  en Wereld kampioenschapen.”

“De genomineerden worden gekozen door een jury, waarin o.a. De burgemeester, wethouder en personen uit de media inzitten. “Inwoners kunnen stemmen op de genomineerden die in hun ogen het verdienen om te winnen,  waarna een selectieprocedure wordt opgestart.” Vanaf 6 januari t/m 31 januari 2024 kan gestemd worden.

Op 22 maart 2024 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens het Midden-Groninger Sportgala. Iedere jaar wordt de verkiezing op een ander locatie gehouden; dit jaar wordt het gehouden in sporthal De Springbok in Siddeburen.

Nomineer (jo)uw sporter(s) van het jaar: https://www.midden-groningen.nl/nominatie-sportverkiezing-2023

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl