Noordbroek (Be)leeft 2023

Ook dit jaar was er weer Noordbroek Beleeft. Bij MFC de Noordsuythoeve was er een kleine braderie met diverse activiteiten voor kids, kraampjes met lekkernijen en een gezellig terras met live muziek. Even verderop bij de Lijwiekstee was het ook gezellig met diverse kraampjes en stroopwafels.

“Mensen houden van ontspanning en gezelligheid, daar richten wij ons vooral op. Het is de bedoeling om de bezoekers te vermaken met live muziek en wat lekkers te eten, en daar gaat het om. De mensen vinden het erg leuk hier, de braderie straalt veel gezelligheid uit en op het terras kunnen de bezoekers even lekker een drankje doen onder het genot van diverse dansoptredens.” Vertellen Johan en Bianca van MFC de Noordsuythoeve.

“Wij hebben rondom de Lijwiekstee een braderie. Tevens hebben wij hier veel lekkernijen, zoals de broodjes hamburger die we hier zelf verkopen. Ook hebben wij hier een aantal brandweerauto’s tentoongesteld van het Brandweermuseum uit Sappemeer. Het leukste is eigenlijk voor de bewoners van de Lijwiekstee zelf. Want zij kunnen nu gewoon naar de markt op hun eigen terrein. Ook laten we de boerderij nu zien aan de potentiele nieuwe bewoners, en dan met deze gezellige sfeer erbij maakt het dan wel echt compleet af.

Ook doen Meinardi en de Spar mee aan Noordbroek (Be)leeft. Tussen de locaties rijd er een huifkar en een busje van de Lijwiekstee voor de mensen die slecht ter been zijn.

 

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl