Opening foto expositie kunstwand

Wethouders Annemiek Hoesen en Evert Offereins openden deze week een nieuwe foto expositie aan de kunstwand voor de raadzaal van het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand. Jeroen Gritter en Mark Pel zijn actief op de vestiging Ons Hertenkamp van Cosis, vanuit waar ze regelmatig foto’s maken van mooie plekken in Midden-Groningen. Het Kielzog geeft ze samen met Gemeente Midden-Groningen graag de kans om hun werk te exposeren aan de kunstwand.

Fotograaf Mark Pel vindt het bijzonder dat zijn werk nu te bewonderen is in het Huis van Cultuur en Bestuur: ‘Van te voren vond ik het een beetje spannend maar nu de foto’s hangen ben ik opgelucht. Het is toch bijzonder dat iedereen ze nu kan bewonderen.’.

Jeroen en Mark maken hun foto’s meestal tussen Harkstede en Hoogezand en laten met deze foto expositie mooie en bijzondere locaties en momenten vanuit hun ogen zien aan de bezoekers van het Huis van Cultuur en Bestuur. Meer informatie over hun werk is te vinden op hun Facebookpagina: Leuke foto’s van moeder natuur.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl