Siddeburen: Bouwmarkt Multimate wordt Hubo

Ook in het noorden van het land worden de Multimate vestigingen omgebouwd naar Hubo, de eerste is Multimate Siddeburen. Vanaf 11 mei openen zij de deuren als Hubo Siddeburen. Hubo is een nieuwe weg ingeslagen waarbij ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. Persoonlijke service middels vakmanschap en lokaal ondernemerschap zijn de belangrijkste pijlers voor Hubo ondernemers.

Totaaloplossing voor iedereen

Bij Hubo staat de totaaloplossing voor de klant centraal, dit is omgezet naar de garantie van het 9x ontzorgen. “Hubo doet meer dan alleen producten verkopen. Meten, maken en monteren aan huis is 1 van de 9 peilers uit de garantie. Wij nemen desgewenst de klus uit handen.” vertelt Harry Boonstra. Harry is bekend met de formule Hubo, hij is ook eigenaar van de vestiging in Slochteren. “Ook deze vestiging wordt opgefrist. Hubo heeft keuzes gemaakt voor de toekomst en ziet zichzelf als keizer van de service. De focus ligt op persoonlijk contact, het echt helpen van onze klanten. En daarbij is het bieden van de totaaloplossing waar het om draait.”

Toegevoegde waarde

‘Hubo helpt’ heeft in zich dat Hubo er is om iedereen te helpen, zowel voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. Meten, maken en monteren aan huis staat centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat.

Met de belofte ‘Hubo helpt’ richt Hubo zich op een toekomst waarin de klant niet altijd meer tijd heeft om het zelf te doen. Hiermee denkt de bouwmarkt niet de snelste of de slimste te zijn, maar degene die het beste reageert op veranderende omstandigheden. Met andere woorden: klaar voor de toekomst.

Hubo

Met ruim 150 winkels is Hubo de grootste en meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Zo helpt Hubo jou met je klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering en de montage thuis.

Hubo luistert, neemt de tijd en zoekt alles voor je uit.

Over Euretco

DGN retail is onderdeel van Euretco, de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media.

Euretco is onderdeel van de EK/servicegroup, een Europese coöperatie met 2.100 zelfstandige retailers in de branches woonaccessoires, speelgoed, luxe huishoudelijke artikelen, witgoed en kantoorartikelen.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl