Slochteren: Opbrengst kleding actie aangeboden

De PvdA Midden-Groningen heeft vandaag de opbrengst van de kleding actie aangeboden aan Kledingbank Maxima Hoogezand Sappemeer en Menterwolde. Namens de PvdA waren Anja Woortman en Anja van Duren aanwezig om de opbrengst te overhandigen. Naast een bestelbus vol kleding was er ook een geld bedrag gedoneerd die gedeeld is zodat beide locaties ook een bedrag hebben mogen ontvangen van €78,40.
GherieTer Steege en Henk Slagter namen de opbrengst in ontvangst en gaven aan ontzettend blij te zijn met de solidariteit van de PvdA in Midden-Groningen voor hen die het nodig hebben. Tijdens een ontspannen kopje koffie thuis bij Anja  Woortman is afgesproken dat de PvdA Midden-Groningen in de komende periode na de verkiezingen ook geregeld probeert om een handje te helpen bij de kledingbank.
De PvdA Midden-Groningen is voornemens om de komende jaren vaker in het kader van de PvdA Doet vrijwilligers werk te doen bij de verschillende instanties en laten zien dat we niet alleen op papier iets zetten maar daad bij het woord voegen de teller stond  al op 1500 mensen die gebruik hebben gemaakt van de verschillende kledingbanken en men was dus ontzettend blij dat er weer een lading kleding werd gebracht zodat men weer een nieuwe voorraad heeft.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl