Stadsvervoer HS rijdt naar Oranjemarkt

Op donderdag 27 april rijden de twee bussen van Stadsvervoer HS passagiers op een speciale manier naar en van de Oranjemarkt aan de Noorderstraat in Sappemeer. Op deze dag zal in verband met de Oranjemarkt buurtbuslijn 516 vanaf Hoogezand met als eindbestemming Harkstede ‘niet’ rijden. Buurtbus 516 zal samen met de Stadsbus lijn 515 deze dag rijden met een zeer kleine wijziging in de bestaande route, in verband met de stremming van de Noorderstraat. De tijden zullen nagenoeg hetzelfde zijn als op de andere ‘normale’ dagen, er zal echter twee keer per uur gereden worden.

Deze dag zal er dus volgens een halfuur-frequentie gereden worden. Dit betekent dat er ieder halfuur een bus langs de haltes rijdt. In de route zijn op deze dag drie extra tijdelijke haltes opgenomen in de buurt van de markt; kruispunt Winkelhoek- Bartholmeus van der Helstraat, kruispunt Violenstraat- Burgemeester Stronkhorststraat en Burgemeester Jonkerenstraat, nabij de Groene driehoek.

In verband met de markt zullen de volgende haltes deze dag niet worden aangedaan; Compagniesterpoort, Slochterstraat, St. Jozef, Winkelhoek (halte aan de Noorderstraat) en Kees de Haanstraat.

Alle overige haltes zullen normaal worden aangedaan, waarbij opgemerkt moet worden dat er zowel op de heen-, als terugreis via het Margrietpark, Rembrandtplein en Frans Halsstraat gereden zal worden.

De eerste rit zal om 08.20 uur vertrekken vanaf het Medisch Centrum aan de Erasmusweg, de tweede bus zal hier dus om 08.50 uur vertrekken. Tijdstip laatste buurtbus lijn 516 vanaf de haltes bij de markt: 17.08 uur, aankomst Medisch Centrum 17.45 uur. Tijdstip laatste Stadsbus lijn 515 vanaf de haltes bij de markt: 17.38 uur, aankomst Medisch Centrum 18.15 uur.

Voor meer informatie omtrent de prijzen en toegankelijkheid van de bussen, kunt u kijken op www.stadsvervoerhs.nl.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl