Ten Boer: Concert muziek vereniging “Volharding”

Zaterdag 7 april gaf Muziek vereniging “Volharding” in ten Boer haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Deze keer in een goed gevulde kerkzaal aan de Wigboldstraat.
Publiek en muzikanten genoten van een gevarieerd programma. De malletband kwam onder leiding van Gert Norder tot een zeer goede uitvoering van haar muziekstukken. Bij de fanfare was interim Gijs Heusinkveld de inspirerende dirigent. Ook waren er 2 Maestro’s: wijkagent Harrie Meier en wethouder Peter Heidema.
Net als bij het gelijknamige tv programma, zijn dit 2 leken op muzikaal gebied, die-  na wat oefening met de echte dirigent –  de fanfare mochten dirigeren en dit niet onverdienstelijk deden.

Het leerlingenorkest zorgde voor een humoristisch optreden met “An der schönen  “blooper” Donau” en dansschool indigo school of life danste op het fanfare nummer “Michael Jackson: King of pop”. Vlak voor de pauze kreeg Jans Brals een speldje van de KNMO vanwege zijn 65 -jarig (!)  lidmaatschap en Laurens Gelling vanwege 25 jaar muzikant zijn.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl