Tennisvereniging Wijchgelsheim Viert 100 Jaar Bestaan

Op 5 mei staat er iets bijzonders te gebeuren in Schildwolde: Tennisvereniging Wijchgelsheim viert haar eeuwfeest. Het is een mijlpaal waar Voorzitter Ineke Koning vol enthousiasme naar uitkijkt. “Dit feest is niet alleen een viering van ons verleden, maar ook een kans om de banden met huidige en voormalige leden aan te halen, en hopelijk nieuwe gezichten te verwelkomen. Met 150 leden willen we onze gemeenschap graag laten groeien.”

Het hoogtepunt van het jubileumweekend zal de officiële opening zijn op zaterdag 11 mei om 13.00 uur, verricht door wethouder sport Annemiek Hoesen – Spithorst. Na de opening volgt een demonstratiewedstrijd en diverse tennisactiviteiten. Ook is er een gemeenschappelijke maaltijd, cabaret en muziek en dans.

Een bijzonder onderdeel van deze festiviteiten is het jubileumboek, waarin de geschiedenis van de vereniging wordt vastgelegd. “Van een bescheiden betonnen baan tot waar we nu staan, het vertelt het hele verhaal van hoe we zijn gegroeid,” merkt Koning op.

Met naar verwachting ruim 100 bezoekers in het vooruitzicht, werken we hard aan de laatste details voor wat een onvergetelijk jubileumfeest belooft te worden. “We kijken uit naar deze bijzondere gelegenheid en hopen op een fantastische viering,” besluit Koning met een glimlach.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl