Uitbreiding ‘ Passion van het Noorden’

Kielzog presenteert dit jaar ‘De Passion van het Noorden’, en brengt Pazzipanten, een muzikale wandeling met een knipoog naar het Passieverhaal, niet alleen naar Hoogezand, maar ook naar Siddeburen en Muntendam. Dit is de derde editie van Pazzipanten, georganiseerd door Kielzog, en voor het eerst wordt het spektakel uitgebreid naar deze nieuwe locaties. De muzikale beleving vindt plaats van 27 tot en met 29 maart 2024.
Pazzipanten, wat Gronings is voor ‘deelgenoten’, brengt ruim 150 muzikanten, zangers en koren samen om het Passieverhaal op een bijzondere manier te presenteren.

‘’In een energieke voorstelling wandelen de deelnemers gezamenlijk langs muziek en optredens door het dorp. Hierbij wordt met een knipoog naar ‘De Passion’ een symbolische weg gevolgd van de geboorte van de Messias tot aan zijn kruisiging en opstanding. Het publiek maakt deel uit van deze route en wordt meegenomen van locatie tot locatie, waarbij onderweg verschillende delen van het Bijbelverhaal worden verbeeld met Engelstalige popnummers.’’ Aldus de organisatie.

 

De data en locaties zijn als volgt:

Woensdag 27 maart – 19:00 uur – Siddeburen
Startpunt: veld tegenover Makelaardij Reilink aan de Hoofdweg. Eindpunt: MFC Siddeburen, Oudeweg Siddeburen

Donderdag 28 maart – 19:00 uur – Muntendam
Startpunt: veld voor de ingang van de Menterne aan het Julianaplein. Eindpunt: Protestantse kerk, Kerkstraat 17 Muntendam.

Vrijdag 29 maart – 17:00 uur, 18:15 uur, 19:45 uur & 21:00 uur – Hoogezand
Startpunt: Veld bij de Kalkwijck, Nieuweweg, hoek Laan van de Sport. Eindpunt: Vredekerk, Van der Duyn van Maasdamweg 217 Hoogezand.

Hoewel de toegang gratis is, is reserveren verplicht vanwege de verwachte opkomst en de groepsgrootte. Reserveren kan via www.kielzog.nl/pazzipanten.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl