Uitreiking Koninklijke Onderscheidingen

Op vrijdag 26 april reikte Burgemeester Adriaan Hoogendoorn aan elf inwoners een Koninklijke Onderscheiding uit. Deze onderscheidingen worden uitgedeeld aan mensen die zich al jarenlang inzetten voor de samenleving in Midden-Groningen. Totaal werden er 8 personen benoemd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau en 3 als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats in de theaterzaal van het Kielzog in Hoogezand.

De personen werden met een smoes naar het Kielzog gelokt waar vervolgens hun familie en vrienden hen stonden op te wachten. ”Ik houd er normaal helemaal niet van om zo in de belangstelling te staan. Ik doe al jarenlang gewoon lekker mijn ding, maar de waardering vanuit hogerop stel ik heel erg op prijs.” aldus Mevr. Gea Ramaker van wijkcentrum ’t Spinneweb in Sappemeer.

Tot Lid van de Orde van Oranje-Nassau zijn benoemd: Peter Molter, Brigit van Adrichem, Geertje Douma-Noordman, Berend de Jonge,  Bé van der Tuuk, Klaas de Vries en Gea & Jannes Ramaker. En tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau is benoemd: Jan Bos, Vira Zwaneveld-Lutsenko en An de Vries-Bots

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl