Vrijwilligers bedankmoment Midden-Groningen

Het jaarlijkse bedankmoment voor alle vrijwilligers in Midden-Groningen komt er weer aan. Dit jaar vindt het plaats op 7 december van 17.00 tot rond 19.00 uur in Van der Valk in Zuidbroek. Met een hapje, drankje, soepje, muziekje en meer bedankt de gemeente alle vrijwilligers voor hun inzet en toewijding. Burgemeester en wethouders begroeten u graag op 7 december.

Iedere organisatie kan van 15 t/m 29 november gratis toegangskaarten ophalen bij 1 van de hieronder genoemde locaties. Er zijn 500 kaarten te vergeven, dus inventariseer eerst goed hoeveel vrijwilligers er daadwerkelijk mee willen. Mocht u bij nader inzien toch teveel kaarten hebben opgehaald, dan vragen we u de kaarten z.s.m. terug te brengen. Het is niet mogelijk kaarten van tevoren te reserveren. En op=op.

Ophaallocaties

Kwartier Zorg & Welzijn
Laan van de Sport 2, Hoogezand
Ma t/m do van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur

MAC
Julianaplein 1, Muntendam
Ma t/m do van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur

MFC Houtstek
Hoofdweg 9a, Slochteren
Di t/m vrij van 10.00- 17.00 uur

Vrijwilligersprijs 2023
Natuurlijk is er ook weer de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2023. De Vrijwilligersprijs is een financiële ondersteuning aan inspirerende en/of opvallende vrijwilligersprojecten en/of organisaties in Midden-Groningen. Er zijn maar liefst 5 prijzen te winnen. De hoofdprijs is € 1000,-. Daarnaast zijn er nog 4 prijzen van € 500,- . Vertel op een A4’tje iets over wat jullie organisatie doet en waaraan jullie de prijs zouden besteden. Verwijs ook naar een eventuele website waarop meer te lezen is over jullie project of organisatie. Ook oud-deelnemers aan de Vrijwilligersprijs mogen gewoon weer een inzenden. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen. Vanzelfsprekend verwachten we alle inzenders tijdens Vrijwilligers Bedankt. Prijzen schuiven door naar genomineerden als prijswinnaars niet aanwezig zijn. Inzenden kan tot en met 22 november naar vrijwilligerscentrale@kwartierzorgenwelzijn.nl.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email