VV Hoogezand wint in nacompetitie

V.V. Hoogezand is in de nacompetitie om in de eerste klasse te blijven voetballen goed van start gegaan. Ze wonnen van het team van De Tukkers in Albergen met 0-3. De eerste helft ging redelijk gelijk op,  maar tot score kwamen het bij beide ploegen niet.  De ruststand was 0 -0, maar na de pauze ging het voortvarender voor het team van trainer, Jan Kloetstra, v.v. Hoogezand kreeg diverse kansen, spits Heine Uuldriks wist het net wel te vinden en bracht de stand op 0-1. In de 75e minuut werd het zelf 0-2 doelpuntenmaker Mats Kartoidjojo, leuk voor de jeugdspeler om ook te scoren. Het geluk kon blijkbaar niet op, want in de 87e minuut was het weer raak voor de Hoogezandsters, dit keer was het Joran van Zwol die  de eindstand bracht op 0 -3.

Zaterdag a.s. wacht de 2e wedstrijd en wel thuis tegen FC Surhústerfean. De club verwacht veel belangstelling voor deze wedstrijd op sportpark de Kalkwijck in Hoogezand. Ook al wordt deze wedstrijd gewonnen, dan is de rood-zwart combinatie uit Hoogezand er nog niet, want bij winst wacht het weekend doe volgt, zelfs een derde en beslissende wedstrijd. Deze derde wedstrijd wordt op ‘ Neutral terrein’ afgewerkt. Met andere woorden nog veel spanning de komende tijd bij v.v. Hoogezand en haar supporters .