Wagenborgen: Bestrating rondom dierenweide aangepakt

Verheugd zijn de vrijwilligers van de dierenweide Groot Bronswijk met een bijdrage vanuit het bewonersinitiatief van de gemeente Delfzijl. Met dit geldbedrag wordt de bestrating rondom de dierenweide aangepakt.

Dit is één van de laatste “grote” klussen die nog op de planning stond van de dierenweide. Rondom het dierenverblijf wordt de bestrating verhoogd. Het is nu zo dat bij veel regenval het water slecht weg wil, dit komt mede doordat het straatwerk verzakt is en de regenwaterputten hoger staan. Tevens wordt het voetpad opnieuw gelegd.

Het project dierenverblijf is opgepakt door een groepje vrijwilligers, die al een aantal jaren met het opknappen van de dierenweide bezig zijn. Om de werkzaamheden te bekostigen is er op diverse instanties een beroep gedaan. Daarnaast zijn er een aantal sponsoren/bedrijven die de dierenweide financieel ondersteunen.

De vrijwilligersgroep van Dierenweide Groot Bronswijk wil graag de gemeente bedanken voor de financiële bijdrage en daarnaast de firma Vertisol voor hun ondersteunende bijdrage voor ons project. (bijdragen: Danielle Brugge).

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl