Wagenborgen: concert van in Corpore met medewerking van Wia Buze

Zaterdag 22 oktober zal muziekvereniging “In Corpore” een feestelijk concert geven met medewerking van Wia Buze.

Muziekvereniging “In Corpore” is het wederom gelukt om een bekende Groninger artiest bereid te vinden om aan het jaarlijkse concert haar medewerking te verlenen. Dit jaar is dat niemand minder dan Wia Buze. Wia behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Wie kent niet haar liedjes en wie heeft haar niet zien optreden bij een van de vele evenementen waar ze altijd voor een enthousiast publiek zingt. Zowel landelijk als regionaal oogst ze veel erkenning voor haar zangkunsten. Samen met haar vaste producer Jur Eckhardt heeft ze gedurende de laatste tientallen jaren een uitgebreid repertoire opgebouwd, van feestnummers tot gevoelige liefdesliedjes. De titel van het concert, “Beste Mor Weer”, verwijst naar de titel van een van haar nummers.
Muziekvereniging “In Corpore” zal Wia bij een aantal nummers muzikaal gaan begeleiden. Wat er verder deze avond nog staat te gebeuren is nu nog even een verrassing.

Het concert vindt plaats op zaterdag 22 oktober in sporthal Weerland en begint om 19.30uur, de zaal is open vanaf 19.00uur. Kaarten a € 8,00, donateurs € 6,00. Jeugd t/m 12 jaar vrij entree. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Spar Wagenborgen en Bloemenhuis Vita Nova. Ook kunt u bij de leden van In Corpore terecht. Voor meer info: www.incorpore.nl.