Wagenborgen: €938,- voor stichting Walk On

Onlangs heeft muziekvereniging “In Corpore”, in samenwerking met Popkoor Popkorn, een benefietconcert georganiseerd t.b.v. Stichting Walk On. Dit heeft geresulteerd tot een mooi bedrag van €938,-.

Het fanfareorkest van In Corpore, uit Wagenborgen heeft tijdens het concert het programma ten gehore gebracht wat ook op 26 mei op het Golden Spiker Festival in Ureterp zal worden uitgevoerd. In Corpore is al maanden met dit programma bezig en dit zal de eerste keer zijn dat het programma integraal wordt uitgevoerd. Het programma wordt aangevuld met lichte muziek.

Daarnaast heeft ook Popkoor Popkorn uit Siddeburen belangeloos haar medewerking verleend. Popkoor Popkorn bestaat al sinds 1998 en telt momenteel zo’n 21 gedreven en enthousiaste dames die samen met dirigent Wim de Bos, de enige man in het gezelschap, werken aan een zeer gevarieerd repertoire van popsongs. De swingende en actuele popliedjes, Nederlandstalige hits en mooie ballads vormde de basis ingrediënten van een sfeervol optreden.

In de pauze was er een speciale verloting. Bij aankomst in de kerk lag er op elk stoeltje een flyer met de nodige informatie van hoe dit in zijn werk ging. Er waren leuke prijzen te winnen!!

Stichting Walk On kan terug kijken op een geslaagde muzikale avond. Wij willen daarom muziekvereniging In Corpore, popkoor Popkorn, het bestuur van de Gereformeerde Kerk en Ons Centrum enorm bedanken voor dit initiatief en medewerking. (bijdrage Mark Heikens).

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl