Wagenborgen: zomer Avond Dubbel toernooi

Dit jaar is al weer voor de 12e keer het Zomer Avond Dubbel toernooi georganiseerd bij TV. Watec. Een toernooi waarbij gedubbeld wordt en een ieder telkens met en tegen twee anderen speelt. Het is een gezellig en sportief toernooi die de afgelopen weken weer voor mooie en spannende wedstrijden heeft gezorgd.

Er hebben dit jaar 27 mensen aan de ZAD deelgenomen, die allemaal 6 wedstrijden hebben gespeeld. Uit deze wedstrijden kwam uiteindelijk een kampioen naar voren dat dit jaar Richard Doornbos was met 12 ptn en 63 games. Tineke Brons werd 2e met 12 ptn en 61 games en 3e werd Dik Hak met 10 ptn en 66 games. Dit jaar ging de poedelprijs naar Dennie Jager die in zijn rolstoel kon deelnemen aan het toernooi.

Op de slot avond afgelopen vrijdag, is er nog gezellig getennist onder het genot van een drankje en hapje, wat ieder jaar goed verzorgd wordt door de kantine commissie.

Eerder dit seizoen zijn de heren dubbel van Watec 2: Sebo Huisman, Geert Blaauw, Bert Rijcken, Marten Brandsma en Eddy Brouwer kampioen geworden in de KNLTB competitie. Watec 2 gemengd dubbel: Sikke Heun, Jan Huizing, Tineke Brons en Klazien Poortinga zijn kampioen geworden in de OGTB competitie. Beide teams zijn gehuldigd en hebben een bloemetje in ontvangst mogen nemen.

De organisatie bedankt alle deelnemers en vrijwilligers voor een geslaagde zomeravonddubbel toernooi. Op naar editie 13 in 2017.  Foto’s: Mark Heikens

DSC_0050 DSC_0052 DSC_0063

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl