Westerbroek: Inwoners Westerbroek winnen 100.000 euro

Een grote verrassing voor Dick en Margot uit Westerbroek. Zij hebben in de trekking van maart van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Dick en Margot woensdag met de cheque.

Margot is blij verrast: “Wat een feest! Dick is pas 70 jaar geworden en we hebben dinsdag een kleindochter gekregen. Dat we ook nog deze mooie prijs winnen, is echt de kers op de taart.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Dick en Margot uit Westerbroek is op zondag 6 mei te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl