Beloning van €10.000 voor inbraak Noordbroek

Erwin Venema uit Noordbroek looft een beloning van 10.000 euro uit aan de persoon die de gouden tip geeft om de inbrekers van zijn vaders woning te vinden. De inbraak vond plaats aan de Westersingel in Noordbroek, in het weekend van 12 april, terwijl Venema’s vader in het ziekenhuis lag.

Naast emotionele schade zijn er ook diverse waardevolle items buitgemaakt, waaronder een luchtbuks van het merk Diana, twee horloges, twee geldkistjes met inhoud, en een zaklamp. Venema is ervan overtuigd dat de inbraak doelbewust gepland was, aangezien de dader(s) op de hoogte leken te zijn van de aanwezige bezittingen in het huis. Venema heeft aangifte gedaan bij de politie. De politie heeft aangegeven dat er voetsporen en vingerafdrukken zijn veiliggesteld als onderdeel van het lopende onderzoek. Venema benadrukt dat elke informatie, hoe klein ook, van waarde kan zijn voor het onderzoek.

Mensen die iets weten over deze inbraak of wellicht beschikken over de cruciale tip worden verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of anonieme via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Tip voor de redactie?

Tip of nieuws voor onze redactie? Stuur dan een e-mail naar info@rtvmiddengroningen.nl