Poso Lifestyle Beurs

De POSO Lifestyle Beurs is weer terug en zal op zaterdag 18 november plaatsvinden in Sportcentrum De Kalkwijck in Hoogezand. Deze jaarlijkse beurs belooft een bron van inspiratie te zijn voor ouderen in de gemeente Midden-Groningen, iedereen is welkom.

In de afgelopen decennia heeft de vergrijzing en de veranderende positie van ouderen geleid tot tal van vragen over hun toekomst en levensstijl. Hoe bereiden ouderen zich voor op hun verdere leven? Wat kunnen ze met hun vrije tijd doen? Blijft scholing van betekenis? Hoe zien ze hun toekomst en hoe kunnen ze ondanks eventuele beperkingen zelfstandig blijven wonen? Hoe blijven ze vitaal en leggen ze nieuwe contacten? Kortom, hoe kunnen we ons ouder worden zo goed mogelijk benutten en wat kunnen we hier zelf aan bijdragen? De POSO Lifestyle Beurs biedt een plek waar diverse organisaties uitgebreide informatie kunnen verstrekken over gezondheid, sport, kunst en cultuur, ontspanning, huisvesting, maaltijdvoorziening, computeropleidingen, veiligheid en nog veel meer. Bezoekers hebben ook volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en actief deel te nemen door middel van tests en bewegingsactiviteiten.

“We kijken ernaar uit om veel senioren uit de gehele gemeente Midden-Groningen dit jaar te verwelkomen en te ontmoeten op de 11e Lifestyle Beurs,” zegt Maria Bueving, voorzitter van POSO. “De beurs is niet alleen informatief maar ook gezellig. Bij binnenkomst staat de koffie en koek klaar en wacht er een kleine traktatie op de bezoekers. De toegang is bovendien gratis, dus iedereen is welkom.”

De POSO Lifestyle Beurs is geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Voor bezoekers die geen eigen vervoer hebben, biedt Lijn 515 een halteplaats bij het sportcentrum De Kalkwijck in Hoogezand. Daarnaast is er vervoer beschikbaar via de Stichting Vrijwilligersvervoer, te vinden op www.svvmg.nl. Voor meer informatie over de POSO Lifestyle Beurs 2023 en het programma, kun je terecht op www.poso-middengroningen.nl.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email