Fraeylemaborg zoekt vrijwilligers

De Fraeylemaborg in Slochteren is een museum op een dynamisch landgoed met activiteiten in de borg, het koetshuis en het park. Ook vinden er rondleidingen, school bezoeken, huwelijksvoltrekkingen, evenementen en concerten plaats. In het Koetshuis is de museumwinkel en expositieruimte. Jaarlijks komen er zo’n 100.000 bezoekers op het landgoed om van cultuur en natuur te genieten. Zonder vrijwilligers zou dit niet lukken. Ze zoeken daarom vrijwilligers voor o.a. het  verwelkomen van bezoekers, verkoop entreekaarten en verstrekken van informatie over o.a. Koetshuis, museumwinkel.

Natuurlijk zijn er op zo’n uitgestrekt landgoed ook andere taken die door vrijwilligers verricht worden. De organisatie van de Fraeylemaborg is altijd op zoek naar mensen met liefde voor de natuur en willen meehelpen met het onderhouden van de tuin en het park of met de bloemstukken in de borg.

Heeft u belangstelling? Bel voor meer informatie over het werk, met conservator Carien Kremer tel. 0598-421568 of stuur een email naar carienkremer@fraeylemaborg.nl.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email