Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Groningen: Overlast Julianaplein

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Momenteel wordt er gewerkt om de doorstroming van het Julianaplein te verbeteren door een ongelijkvloerse kruising aan te leggen. Ook inwoners van Midden-Groningen zullen hier mee te maken krijgen.

Zo zijn er in 2024 geen verkeerslichten meer nodig en kan het verkeer in alle richtingen goed doorrijden. Om ruimte te maken voor de bouw hiervan én om er ervoor te zorgen dat het verkeer tijdens de verdere bouw kan blijven doorrijden wordt er in de periode van 11 februari tot en met 9 mei 2022 een ‘tijdelijk Julianaplein’ aangelegd. Om dit klaar te maken zijn er werkzaamheden nodig waarbij er steeds een deel van het Julianaplein afgesloten is. Dit heeft gevolgen voor al het verkeer in én rondom de stad Groningen. Als het tijdelijke Julianaplein in mei 2022 klaar is, kan het verkeer langs de werkzaamheden grotendeels door blijven rijden. Tijdens de digitale informatiebijeenkomst zal toegelicht worden wanneer er wat staat te gebeuren in deze periode en welke gevolgen dit heeft voor het verkeer in de stad en de rest van de regio.

Groningen Bereikbaar geeft uitleg over wat er wordt gedaan om de verkeersbewegingen rondom de stad te beperken en het verkeer voldoende te laten doorstromen. U kunt online uw vragen stellen, ook vragen we u mee te denken over eventuele oplossingen.
Om een idee te krijgen van wat u van deze bijeenkomst kunt verwachten kunt u alvast een kijkje nemen op de website: www.groningenbereikbaar.nl. Hier vindt u meer informatie over de werkzaamheden aan het wegennet in Groningen. Op groningenbereikbaar.nl/julianaplein vindt u meer informatie over deze specifieke verkeershinder.

De digitale bijeenkomst is 6 december, om 19.30 uur. U kunt zich aanmelden via het emailadres: info@groningenbereikbaar.nl. (foto: www.groningenbereikbaar.nl/julianaplein)

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter