Halloweenavond groot succes

Hard gegil en geschreeuw kon je horen als je op de avond van 3 november rond het terrein van het NME (Natuur- en Milieu Educatie) in Hoogezand was. Veel medewerkers van het NME verkleed in enge pakken renden met kettingzagen en bijlen achter de kinderen aan. Het was die avond op de kinderboerderij namelijk Halloweenavond.

Bij de ingang van het NME konden de bezoekers een kaartje kopen. Vervolgens werden ze meegenomen naar het hoofdgebouw waar ze een filmpje te zien kregen. Vervolgens konden de kinderen een route lopen door en om de kinderboerderij. Er waren verschillende acts en het hele park was versierd met Halloween attributen en enge poppen.

“De kinderen krijgen een beschermpil waarmee ze de route kunnen starten, met deze pil zijn ze beschermd tegen alle opstandige dieren die hier helemaal krankzinnig zijn geworden” vertelt de Heks van het NME.

De avond was een groot succes, veel kinderen waren aanwezig. “De kinderen zijn eerst heel stoer dat ze niet bang zijn, maar vervolgens hoor je ze best hard gillen, dat is heel grappig om te zien. De kinderen hebben zich erg vermaakt en daar zijn wij als team van het NME erg blij mee.” vertelt Leonie Polder van het NME

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email