Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Harkstede: Voorbereiding avond4daagse

De Avond4daagse kan dit jaar weer als vanouds gelopen worden. De organisatie is gestart met de voorbereidingen. De Avond4daagse wordt gelopen in de week van 30 mei t/m 3 juni 2022. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan de 5 KM route gelopen worden, je kan ook meedoen voor een dagmedaille. Nieuw dit jaar is dat er voor het eerst een avond in Meerstad wordt gelopen, op donderdag vertrekt daar de 5 KM vanaf het Strandhuis Meerstad. In Harkstede is het vertrekpunt de VV Harkstede.

Ook aan de jonge deelnemers is gedacht. Er wordt op twee avonden een 2.5 KM gelopen. Op donderdag vanaf het Strandhuis in Meerstad en op vrijdag vanaf de VV Harkstede. Ook deze deelnemers krijgen een dagmedaille na het voltooien van de route. Op de laatste avond wordt er een feestje gebouwd, het thema is: Walk the beat. Trommels, fluiten, muziekboxen, verkleedkleren, alles mag mee en aan om er een feestje van te maken. Woon je langs te route? Zet dan een box in het raam zodat je de wandelaars van vrolijke muziek kan voorzien. Inschrijven kan vanaf eind april via de website van dorpsbelangen Harkstede, www.dorpsbelangenharkstede.nl/avond4daagse. Je kan je inschrijven tot 27 mei 2022 en een kind kan alleen samen met een ouder worden ingeschreven. De organisatie hoopt dat er, na een aantal jaren niet lopen, weer veel deelnemers zijn die zin hebben in de vrolijke wandeltocht. De avond4daagse wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd en wat extra hulp is van harte welkom.

Wil je de organisatie helpen door bijvoorbeeld vrijwilliger te zijn in de wandelweek? Mail dan naar: a4d@dorpsbelangenharkstede.nl.

 

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter