Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Hoogezand: Gasthuis ontvangt € 750

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op woensdag 11 augustus 2021 ontving voorzitter Bert Kolk van Stichting Gasthuis H-S een cheque ter waarde van € 750 uit handen van de heer Cor Hulshof van Jalema te Hoogezand. Dit vond plaats in de tuin van het hospice Gasthuis te Hoogezand. Jalema is een producent van kantoorbenodigdheden en levert deze producten wereldwijd. Het bedrijf heeft een productievestiging in Reuver en een productievestiging in Hoogezand. Jalema behoort tot de T3Lgroup met meerdere vestigingen in Frankrijk en Denemarken.

Het Sociaal Fonds van Jalema doneert jaarlijks een bedrag aan goede doelen. Het Sociaal Fonds zoekt jaarlijks enkele goede doelen of initiatieven uit, die een bijdrage leveren aan de maatschappij. Zo zijn in het verleden bedragen uitgekeerd aan de Stichting Wensambulance Limburg, Rolstoelbus van Quinn en de Stichting Leergeld. De heer Hulshof gaf aan dat het Sociaal Fonds dit keer graag een bedrag van € 750 wil doneren aan Stichting Gasthuis H-S. Hij gaf daarbij aan dat hij in aanraking was gekomen met de Stichting Gasthuis omdat een familielid van hem in het hospice had gelegen en ook daar is overleden. Hij vertelde dat hij daar heel goede herinneren aan heeft. Toen het Sociaal Fonds een goed doel zocht voor dit jaar heeft hij de Stichting Gasthuis H-S voorgedragen voor de gift.

Voorzitter Bert Kolk bedankte namens het bestuur van de Stichting Gasthuis H-S de heer Hulshof en natuurlijk ook alle werknemers van Jalema voor het bedrag en het uitkiezen van Stichting Gasthuis H-S als goede doel. De heer Kolk gaf aan dat nog niet bekend is waaraan het bedrag besteed zal gaan worden. Maar meldde dat kortgeleden gesproken is om de Tv’s op de gastenkamers te vervangen. Deze zijn nog niet digitaal en herhaalde malen komt het voor dat er problemen zijn. De heer Kolk zal in het bestuur een voorstel doen om deze gift daarvoor te reserveren. En gaf aan dat hij het Sociaal Fonds zal berichten wanneer het geld besteed is.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter