Hoogezand: Verlies vv Hoogezand

Het eerste team van v.v. Hoogezand verloor zaterdagmiddag in Friesland met 3-1 van een fanatiek spelend Broekster Boys. Het team van scheidend trainer, Germain Beck. De trainer heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen zijn contract niet te willen verlengen. De club moet dus op zoekend naar een nieuwe trainer. Een commissie bestaande uit bestuursleden en Jan Slor, technisch adviseur en Kees Wolthuis, senior zaken heeft inmiddels een profiel schets opgesteld. De komende weken zullen we meer horen van deze commissie.

v.v. Hoogezand had eerder deze weken bezwaar aangetekend tegen de rode kaart van spits Heine Uuldriks, hangende het onderzoek mocht Uuldriks wel mee spelen in Friesland. De eerste helft ging redelijk gelijk op, wel waren een vele overtredingen waartegen scheidsrechter, Jasper Ottens rommelig tegenop trad. Kansen waren er wel over en weer. Op slag van rust komt Hoogezand op 0-1, doelpuntenmaker Heine Uuldriks. (intikker)

Ruststand 0-1

In de tweede helft begon Broekster Boys veel feller aan de wedstrijd dan de boys uit Hoogezand. Dit resulteerde in de 52e minuut dan ook al direct in de gelijkmaker. Nog geen minuut later was het weer Broekster Boys die fraai het net wist te vinden. 2-1. De wedstrijd werd er niet beter op en er werden over en weer harde overtredingen gemaakt, met als resultaat diverse gele kaarten en gebleseerde spelers die vervangen moesten worden.

Dat het ver in blessuretijd ook nog zelf 3-1 voor Broekster Boys werd was dan ook niet verwonderlijk. Hoogezand trof zaterdagmiddag een veel feller spelende ploeg, en werd dan ook terecht op een nederlaag getrakteerd.

Eindstand 3-1

v.v. Hoogezand treffen we dan ook aan in de onderste regionen van de competitie op de 9e plek.

Zaterdagmiddag 19 november komt koploper, Pelikaan -S naar sportpark de Kalkwijck in Hoogezand. Het team zal dan alle zeilen moeten bijzetten om niet nog een keer met een nederlaag te worden geconfronteerd. Het team van Pelikaan -S uit Oostwold (westerkwartier) wordt getraind door Jan Kloetstra, die in het verleden meerdere jaren trainer van de club van rood-zwart geweest.