Regio FM I Regionieuws TV I www.middengroningennieuws.nl

Welkom bij de Mediagroep Midden-Groningen!

Nieuws, informatie, sport en cultuur uit heel Midden-Groningen

Tip voor onze redactie? Email naar info@middengroningennieuws.nl

Kolham: Competitie Vios start weer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Het was vorig jaar oktober toen de teams van volleybalverenging Vios hun laatste officiële wedstrijden in de Nevobo competitie, hierna brak een lange stilte aan in de Duurswoldhal. Dit betekende niet dat er niet gevolleybald werd, naast de sporthal werden de 3 beachvelden veelvuldig gebruikt door de leden. Afgelopen zomer waren er ook veel Vios spelers te vinden op de beachtoernooien in bv. Scheemda en Groningen.
Vanaf begin augustus zijn de eerste teams weer binnen in de zaal gaan trainen om zich klaar te stomen voor de competitie en de corona achterstand weg te werken. Inmiddels zijn alle teams weer volop in training van senioren tot aan de jeugd. Dit seizoen begint Vios met 9 senioren teams (5 dames en 4 herenteams) en 10 jeugdteams.
In de voorbereiding werd er volop geoefend om zo weer wedstrijdritme op te doen, dit gebeurde zowel in Slochteren als elders in de provincie. Normaal gesproken het hoogtepunt van de voorbereiding is trainingskamp op Ameland.Dit kon helaas geen doorgang vinden door de corona maatregelen. Als alternatief werd er nu extra getraind in de eigen Duurswoldhal met een gezellige afsluitende BBQ in de vernieuwde sportkantine.
De sportkantine heeft vanaf dit seizoen een nieuwe eigenaresse die het stokje overnam was Esther die jaren lang iedereen goed verzorgd heeft. Het inmiddels beroemde broodje Duurswold is nog steeds verkrijgbaar en smaakt nog net zo lekker als voorgaande jaren.
Komende zaterdag gaat het echte werk beginnen met de eerste competitie wedstrijden voor de meeste teams. Dit betekent ook direct de eerste thuisronde van het seizoen 2021/2022 vanaf 12:30 in de Duurswoldhal. Er staat in totaal 10 wedstrijden op het programma, de laatste wedstrijden starten om 18:30 en zullen beginnen met 1 minuut stilte voor Andre Oosterveld. Andre overleed afgelopen november en was speler en trainer binnen Vios. Ter nagedachtenis aan Andre zullen we de bij de wedstrijden van 18:30 een minuut stilte in acht nemen.
We zien jullie graag komende zaterdag in de sporthal, toeschouwers zijn van harte welkom. Uiteraard dient iedereen zich wel te houden aan de nog geldende corona maatregelen.

Deel naar jouw media!

Laat een reactie achter