Kropswolde: Opstartfase Kindcentrum

Stichting Ultiem, het schoolbestuur en de gemeente Midden-Groningen zijn druk bezig met de  ontwikkelingen rondom het kindcentrum Kropswolde/Meerwijck. Ze zitten in de opstartfase en zijn bezig met het in kaart brengen van de flora en fauna in de omgeving van de voorkeurs locatie, de verkeerstromen aan de Woldweg e.o. en archeologisch onderzoek. Na de zomervakantie start de architectenselectie.

Stichting Ultiem gaat hiervoor samen met de Gemeente Midden-Groningen maximaal 5 partijen uitnodigen. Tijdens 3 bijeenkomsten gaan ze de architectenselectie vormgeven. Zowel de gemeente, scholen áls omwonenden hebben hierin een rol. U kunt dus actief deelnemen aan de

architectenselectie. De eerste bijeenkomst zal vooral in het teken staan van kennismaken en informeren. Deze zal ongeveer 2 uur duren. Tijdens de tweede bijeenkomst nodigen ze de architecten uit zodat de partijen toelichting kunnen geven op de wensen en belangrijke aandachtspunten voor het ontwerp. Ook kan de architect dan vragen stellen. Deze bijeenkomst zal ongeveer 2 uur duren.  Tijdens de derde bijeenkomst bepalen ze samen welke architect met het beste voorstel komt. Deze bijeenkomst zal ongeveer 5 uur duren.

Wilt u een actieve rol bij de architectenselectie of meer informatie hierover? Stuur dan een e-mail naar scholenprogramma@midden-groningen.nl. Aanmelden kan tot vrijdag 22 juli 2022.

Kijk voor meer informatie: Nieuwsbrief op de facebookpagina van de gemeente Midden-Groningen.

Deel naar jouw media!